Neden Bu Blog ???

Forumlarla aram iyidir ancak ''Blog Alemi"ne ilk buradan giriyorum. Blogumuzun adından da anlaşılacağı gibi sadece işimizi yapacağız burada. Hem erkek, hem yazar; daha başka nerde olabilirim ki? Günlük sorunlarımız, çatışmalarımız, anlaşılmamazlıklarımız... Tüm paylaşımlarım burada olacak. Biricik kardeşim düşünmüş taşınmış, akıllara karar, kızlara zarar bu blogu kurmuş. Bir sazanvari atlayışla ben de buradayım..!!

3 yorum:

Erdal dedi ki...

Bu Blogun diğer bir yazarı da benim. Frost'un yukardaki 'biricik kardeşim düşünmüş, taşınmış..' kısmındaki biricik kardeş ben oluyorum. Neden bu blog, gerçekten iyi soru, cevaplar çok, ama diyelim ki bir kıskançlık diyelim ki toplumsal sorumluluk. Bekleyin ve neler yazacağımızı görün.. Çok güzel olacak, çok okunacak buralar..

Chico GOLDWIRE dedi ki...

Blog alemine ilk buradan girmemekle birlikte, kişisel blogum yazım aşamasında olduğu için bir süredir blog yazmıyordum. Frost'la ortak biricik kardeşimiz olan "Baş Yazar" beni davet ettiğinde ne yazayım ki dedim ama göreceğiz bakalım ne(ler) yazacağız.

Kardeşimin de dediği gibi çok güzel olacak, çok okunacak buralar...

oguz_istanbul dedi ki...

Profili düzenle
Profili düzenleOpenID URL'si:

Düşünmek, yazmak, iletmek, yenilikler ve daha fazlası. Farklı fikirlerimiz ve bir düşüncelerimiz yeni birikimler ve görüşler bu blogda yer oluşturacaktır. Bloglarla daha önce tanışmıştım ama ilk defa kendi yazılarımı yazabileceğim blog tam burası olduğunu farkettim. Başyazar abimin görevi vermesiyle sevinç duydum artık düşünce ve fikirlerimi anlatabileceğim bir yer olduğu için ve erkekçe olduğu için mutluyum. Arkadaşlarım frost,chico,başyazar ve ben sizlerle tartışacağımız çok konular olacak. Ülkemiz, gençliğimiz, erkekliğimiz,kadınlığımız,duygularımız ve bütün fikirlerimizle burdayız. Saygılar sunarım.

Yorum Gönder

Bookmark and Share